I höst får E-type hjälp av Arga snickaren att renovera sin gård

I höst är tittarsuccéen Arga Snickaren VIP tillbaka med en ny säsong och Sveriges mest passionerade, tillika mest ärliga och sanningssökande snickare Anders Öfvergård, står redo att hjälpa några av Sveriges mest färgstarka kändisar.

– Jag ser fram emot att hjälpa ett nytt gäng som kanske inte är världens händigaste och mest organiserade vad gäller hemmabyggen. Det är uppenbart att även om du är stjärnpolitiker, miljonär eller sportlegendar så kan du behöva en spark där bak.

Anders Öfvergård

I höstens program får vi följa med till Henrik Schyfferts jaktstuga, Gudrun Schyman skånegård på Österlen, Frank Andersons lägenhet i Stockholm, Tommy Körbergs sommarhus utanför Trosa, E-types gård på Adelsö och Isabell Adrian och Steve Angelo lyxvilla i Hollywood Hills. Samtliga har på olika sätt kört fast i sina hemmabyggarprojekt och Anders står redo att utan omsvep och krusiduller syna deras brister och ifrågasätta varför de hamnat i den sits de befinner sig i.

E-typeportalen kommer självklart hålla koll på när vi kan se programmet på TV – håll utkik i E-typeportalens E-typekalender för E-types spelningar och TV-framträdanden!