We love the 90s med E-type i Oslo

Det finns nog inget land som älskar 90-talsmusik som Norge gör, och det är därför vi älskar dem!
25 april var det dags igen för en We love the 90s-show, och i år var den inte dålig – spana in denna promo!

Som om inte det var nog, det kom nästan 13.500 personer!!!

En som jag tror har en stående inbjudan till dessa kalas är självklart E-type!
Här får vi några inblickar i hans uppträdande i Vallhall Arena i Oslo:

 

Martin Eriksson or E-Type live @ Valhall Arena 25.04.2015 during We Love The 90s 2015

Ett filmklipp publicerat av ♠️♥️Eirik Esbensen♣️♦️ (@eirikesbensen)

.

 

 

Mye god musikk i helga, #etype var en av di bedre #vallhall arena #oslo Ett foto publicerat av @kvimms

 

 

 

Skal ikke klage på plassa vi hadde i går ;) #welovethe90s #etype

Ett filmklipp publicerat av Anne-Line Syversen (@anneline89)

 

 

 

 

Här kan vi se/höra introshowen som får oss 90-talsälskare att hoppa av glädje:

 

Nästa chans för Norge är den 2:a maj i år, och då landar gänget i Stavanger.

Men det var inte alla som var nöjda med arrangören till showen. Många av de som köpt en biljett blev nämligen inte insläppta. På plats talades det om att arrangören släppt in 5000 för många i arenan, vilket är en fara vid en eventuell utrymning. Det var många som försökte tränga sig in, i kön var det flera som var nära på att trampas ner utan att få hjälp från den personal som fanns på plats, och inne i arenan var det en del personer som rökte – inte bara tobak…

En del säger också att det var stora problem med att ta sig ut, p.g.a. mängden folk och säkerheten. Det höjdes röster om att det faktiskt var fara för folks liv och hälsa i arenan på grund av allt detta.

Arrangören själv säger att de sålde så många biljetter som arenan tillät på förhand, och att de tvingades sätta stopp vid insläppet på order från räddningstjänsten då det helt enkelt blev för mycket folk i arenan.

Som tur är har inte den norska polisen fått in några rapporter eller anmälningar från kvällen, så vi får hoppas att ingen blev fysiskt skadad. Samtidigt hoppas vi såklart att de som inte fick komma in får sina biljettpengar tillbaka!