Nu börjar E-type en deltidstjänst – som låtskrivare

Vi har sedan en längre tid tillbaka vetat att E-type känner sig mogen att börja skriva sin nya musik. Han har nu dessutom äntligen fått finna sin oas på sin gård på Adelsö, så tiden för ny musik är nu mogen.

I en intervju med Mälarö Tidning berättar han nu om sina framtidsplaner för sin gård, sina övriga projekt och deltiden som låtskrivare:

– Jag har faktiskt precis fått nycklarna till en liten studio på Söder, så nu börjar det. Nu ska jag börja skriva. Sedan får vi se om det blir någonting. Min plan är att skriva deltid, så det är inte lika självklart att det kommer ut något som när man jobbar med musik dygnet runt.

säger Martin Erikson till Mälarö tidning

E-type vill självklart inte släppa något halvdant material, så innan något kommer ut i radion måste det passera hans främsta filter: Max Martin, eller Martin Sandberg som han heter på riktigt.

En mycket trevlig intervju väl värd att läsa.