Var du inte i Märsta så missade du E-types bästa konsert!

Den 30 augusti 2014 hade Tingvallafestivalen i Märsta hyrt in det tunga artilleriet för att avsluta sin festival med en smäll. Och vilket artilleri, och vilken smäll det var! För som alltid levererar E-type storstilat när han är på scen, men denna kväll var det något alldeles extra. Det tappades texter, det dansades konstiga danser, det togs in folk på scenen, vi gjorde en egen hitlåt, det tackades och bockades – utöver en sjuhelsikes E-typekonsert med pyro och discodunk!

E-type sa att det var som en turnéavslutning. Jag säger att det var en av de galnaste konserterna hittills. Var ni inte där så missade ni nåt, men i sann E-typeportalen-anda ska ni såklart få en liten inblick i hur det var. Nedan finns ett gäng videos från spelningen – HÅLL I HATTARNA!

 

Here I go again

 

True beliver

 

Campione

 

Campione + This is the way

 

This is the way

Varför visas reklam på E-typeportalen?