E-typeportalen är tillbaka på 10e födelsedagen!

Ja ni ser helt rätt! Äntligen är världens bästa1 E-typesajt tillbaka på nätet!

E-typeportalen är från början avskalad. När jag startade E-typeportalen förra gången var den också tunn i innehållet, men efter 6 år blev det väääääääääldigt mycket på sidan – och det har sina fördelar. Nu anser jag dock att fördelen kan vara att vi börjar med en bra grund och sedan utökar med innehåll av hög kvalité sakta men säkert.

Fokuset kommer ligga på nyheter. Det mesta kommer att publiceras, inget är för smått. Men de privata nyheterna kommer jag försöka sålla i.

Jag vill också informera om hur Du får se eller höra E-type och hans musik. Det är där E-typekalendern kommer in. Jag hoppas kunna ge er ALL viktig information ni behöver inför en spelning, signering eller vad det nu må vara.

 

10-årskalas

Idag är det 10 år sedan E-typeportalen såg sitt ljus för första gången. På facebooksidan ”E-typeportalen reunion” har jag berättat att födelsedagen skall firas på något vis. Och den perfekta presenten är ju då att åter lansera E-typeportalen!

Utöver lanseringen har jag även en sprillans ny, EXKLUSIV intervju med självaste E-type att dela med mig av till er!

 

Kontaktvägarna är öppna hela födelsedagen!

Under större delen av dagen och kvällen finns jag närvarande på alla E-typeportalens kontaktvägar. Säg hej! Gratulera! Ställ frågor. Berätta om du hittar problem eller felaktigheter på E-typeportalen.
Jag finns till viss del närvarande även nu vid smyglanseringen.

* E-typeportalens forum ->
* Facebook: www.facebook.com/pages/E-typeportalen-reunion/127636267298886 ->
* Twitter: www.twitter.com/etypeportalen ->
* E-post: inkorg@e-typeportalen.com | Kontaktformulär ->
* Skype: E-typeportalen (chatt främst, samtal tas när möjlighet finns, respektera statusen)

Jag finns inte närvarande varenda minut. Jag lämnar datorn ibland :)

 

NU KÖR VI!

Jag hälsar er alla mycket varmt välkomna till nya E-typeportalen!
Ett litet extra tack till er som återkommer, ni kommer inte bli besvikna.

2013 är året då vi tillsammans skapar magi i E-typelandet!

Det är en överenskommelse jag och E-type har med varandra, så nu är det bara att hålla i sig.

Är NI laddade?
Vi är laddade! Nu är det fullt ös som gäller!

Mvh,
Christoffer
Ansvarig på E-typeportalen

 

 

1 En person tillfrågad :)


2 kommentar till “E-typeportalen är tillbaka på 10e födelsedagen!

  1. Stoffe, antligen ar du tillbaka, kommer aldrig glomma nar du kom med motiveringen till min vinst I sista tavlingen, och jag ar tacksam an idag. Jag ar sa otroligt lycklig att du har tagit upp detta igen. Du och portalen har varit oerhort saknade. Welcome back<3 //Linda som skulle grata I timmar om hon inte vann…

    • Hej Linda! Kul att du gillar det och tack för att du saknat oss :)
      Jag hoppas inte du kommer och vinner alla tävlingar i fortsättningen? Du är väl nöjd nu? ;P

Kommentarerna är stängda.