EXKLUSIV E-TYPEINTERVJU!

När nu E-typeportalen fyller 10 år (4 år offline), och åter igen startar, så har E-type valt att ställa upp på en exklusiv intervju med E-typeportalen! Jag hade ju gärna velat att ni fick ställa era frågor, men detta skulle verkligen bli exklusivt och en glad överraskning för er vid den här nypremiären.

Misströsta inte, det kommer fler chanser!

I denna exklusiva intervju berättar E-type om sin medverkan i sommarens succé-turné ”Diggiloo”. Vi får även ta del av en del spännande nyheter. Och självklart får E-type berätta vems skrivbord han vill sitta på, som skrivbordslampa.

Intervjun med E-type hittar du under ”Intervjuer” i menyn. Du kommer direkt till den exklusiva intervjun här.

 

Har ni önskemål om fler personer ni tycker E-typeportalen ska försöka få till en intervju med? Hör av er med förslag och önskemål!