E-typeportalen skramlar tillsammans med fans ihop till en present och överraskning.
Skramlingen är nu stängd! 14 deltagare fick vara med denna gång.
E-typeportalen planerar att göra överlämningen lördag 5 september 2015!


Som om inte det vore nog…


Tillsammans med Telgias Salonger arrangerade E-typeportalen ett UNIKT evenemang!
Det kommer troligtvis ALDRIG komma en chans likt denna igen!
Tillsammans med glada fans minglade vi tillsammans med E-TYPE!
Ja, E-type var med på minglet!
Och vi avslutade kvällen med en LIVESPELNING!

Telgias Salonger i Södertälje / 17 maj 2014

När presenten ovan är överlämnad kommer en fullständig rapport från minglet och överlämningen!


2014 är det 20 år sedan E-type klev upp i sin stadiga eurodisco-tron, och har suttit lika stadigt sedan dess. Det var 1994 som vi fick höra dunderhitsen ”This is the way” och ”Set the world on fire” för första gången, och det var startskottet för något som än idag gör att folk blir som tokiga när dessa hits spelas!

E-type har under dessa 20 år fortsatt att leverera discomusik som alla kan sjunga med i. Han har fortsatt göra fullsatta konserter runt om i världen, varje år! Och vilken fest har inte en E-typelåt med i spellistan?

Under vintern har E-typeportalen bett er besökare komma med förslag på hur vi tillsammans kunde fira detta jubileum och förslagen var relativt enhälliga. En fanträff, med E-type och en present till densamme.

Det blev äntligen verklighet! Den 17 maj 2014 samlades några lyckliga fans för att jubileumsmingla med E-type och hans band innan vi avslutade kvällen med en hejdundrande livespelning!

Under en längre tid har E-typeportalen även ordnat en skramling till en speciell present till E-type som ett gemensamt tack för dessa 20 år. 14 personer valde att delta på denna present då skramlingen stängdes 17/8.

Att ordna en överlämning efter minglet visade sig vara väldigt svårt. Men nu, den 5 september 2015, ser det äntligen ut att bli av! Och när allt är gjort kommer en rapport från minglet och överlämningen.