inte.. EXKLUSIVT: E-type med i ”Solsidan”

E-type med i Solsidan. Pressfoto © Universal.

E-type med i Solsidan.
Pressfoto © Universal

Det är med stor glädje som jag kan skriva en nyhet EXKLUSIVT för E-typeportalen!
Ingen annanstans har du kunnat läsa det här innan. E-typeportalen är först (bäst och vackrast) med detta!

Jag är arg och ledsen. Jag har vetat om det här jättelänge och väntat in ett perfekt tillfälle att publicera detta som exklusivt, men denna gång hann Aftonbladet före…

Söndagen den 20/10 börjar TV4s populära tv-serie ”Solsidan” och E-typeportalen avslöjar kan berätta att E-type är med i ett av avsnitten i höstens säsong.

E-type kommer delta som skytteinstruktör där seriens huvudperson/er kommer ”skjuta” lite lerduvor. Denna gång blir det alltså inte några vikingar (eller blir det kanske det också…?), denna gång får vi bekanta oss med E-types (Martins) andra hobby, nämligen lerduveskyttet.

E-typeportalen kan också avslöja att de eventuella närbilder på en träffad lerduva som visas, de är skjutna av E-type. Skådespelarna fick nämligen inte skjuta skarpt denna gång. Vidare kan jag spä på Martins rykte om att vara en bra skytt – hans träffar var för bra för att kunna visas på TV: Det blev nämligen inga bitar kvar att se, så han blev tvungen att ”skjuta lite sämre” för TVs skull.

E-type deltar i avsnitt nummer 2 som beräknas sändas söndag 27/10 på TV4. Klockslag bör vara 20.00, men det är i skrivande stund inte bekräftat.

 

E-TYPEKALENDERN HÅLLS UPPDATERAD

E-type i Solsidan i/på TV4 | 2013-10-27

Länk till E-typekalendern: http://www.e-typeportalen.com/ai1ec_event/solsidan-med-e-type/