E-type satte Viking Grace i gungning 6/4

E-type hoppade på Viking Lines senaste tillskott i flottan, Viking Grace, och for iväg till Åbo den 6 april 2013. Och på vägen packade han upp sitt band och instrument ur resväskorna, för nu vankades det musikunderhållning!

Här kommer än så länge två klipp från spelningen, vi får höra ”Campione” och ”True beliver” framföras till en fullsatt och gungande båt. Och i klippet med True beliver så dyker det plötsligt upp ett nytt fan vid staketet till avslutningen, en långhårig person, känner ni igen honom? ;)

Denna nyhet kan komma att uppdateras senare. Har du tips om denna spelning? Tipsa E-typeportalen vetja’ :)

Var du på plats? Har du bilder? Har du en grymt bra rapport att delge?
Rapportera dina bilder här, och skicka din rapport här!

 

”Campione”

 

”True beliver”