E-type och Dr. Alban drar till Tylösand för ”Ultimate Hits Party”

650x920px_EType-DrAlbanHotel Tylösand känner för att avsluta sin konsertsommar med 90-talets största artister, så den 5 augusti kommer Dr. Alban tillsammans med E-type att ge en hejdundrande hits-konsert!

Platsen är Solgården i Tylösand, Halmstad.

Biljettpriser, köpställen m.m. finns självklart i E-typekalendern »


2 kommentar till “E-type och Dr. Alban drar till Tylösand för ”Ultimate Hits Party”

  1. Givetvis oerhört kul! Två giganter samma kväll, det blir nog ett jävla party.
    MEN! Jag tycker det bör kollas upp om detta är ett livegig i den bemärkelsen att det är fullt band som gäller (åtminstone för Martins del). Dr Alban har man sett ”live” förr, dock aldrig med band. Så har illavarslande på känn att detta är nån form av ”90s-satsning” i minivariant från Tylösands sida. Så tycker att det vore på sin plats att kolla med managementet hur det ligger till. Är bra stor skillnad på live och playback.

Kommentarerna är stängda.