VICE besöker Martins krog Aifur

VICE är en webbplats spridd i hela världen och kända för att göra dokumentärer om det mesta. Deras idé är att utforska obekväma sanningar och besöka platser där vi/de inte ska vara. Jag vill ge en liten, men nödvändig, varning om det är så att ni vill forska vidare i VICE, då det finns innehåll som kan väcka obehag.

Men, den här dokumentären är det absolut ingen fara med att titta på! För i denna får vi se vår egen Martin och hans vikingakrog Aifur i Gamla stan i Stockholm.

VICE har en kanal/avdelning som heter ”MUNCHIES Guide to Sweden” och besöker flertalet ställen för att visa upp vad och vart vi äter i Sverige. Och vad lämpar sig inte bättre än att gå till grunden av vår mat – vikingarna!

Besöket på Aifur kommer vid 6:25 i klippet nedan (bör starta där automatiskt).

Klippet är på engelska.