Karl Oskardagarna avslutade fredagen med E-type

Nästan 40 minuter efter utsatt tid klev så äntligen E-type upp på stora scenen på Stortorget i Växjö för att avsluta Karl Oskardagarnas fredag den 8 augusti. Och i vanlig ordning gör han det med stil och finess som den rockstjärna han är!

Rix FM-festivalen och E-type var utan tvekan de som drog mest folk framför scenen under kvällen. Det var full fart i publiken och trycket var emellanåt rätt hårt längst fram, och några tvingades ta sig ut ur publiken efter ett tag.

Bandet och kören var på topp under kvällen även om en del erkände att de tryckte på fel tangenter eller sjöng fel text :)

Konserten fortlöpte utan några större incidenter, men E-type gestikulerade smärta i sin högerhand efter ett tag. Och när jag frågade efteråt vad han gjorde så berättade han att han försökte lyfta en högtalare på 25-30kg medan han låg på rygg på scenen, vilket inte var det smartaste enligt han själv, och då lyckades få handen i kläm… Men allt var bra – det var bara vanlig klantighet!

Om E-type börjar som en rockstjärna så avslutar han som en rockstjärna och lämnade scenen i bar överkropp, varpå han sedan gjorde flertalet besök på scenen efter sista låten, för publiken ville ju ha mer!

En E-typekonsert är alltid bäst och självklart var även denna det. Av 10 möjliga i betyg blir detta en solklar 10:a – helt opartiskt! :)

(stort tack till Lasse och Camilla med sällskap för sällskapet) /Stoffe

 

Bilder från Rockfoto: www.rockfoto.nu/artists/e-type/20140808/21135/photos/170745

 

Life

 

Russian lullaby

Varför visas reklam på E-typeportalen?