Holmarna i Skutskär fick till en E-typesuccé 27/6 2014

Det var ett tag osäkert om det skulle bli en E-typespelning i Skutskär på Holmarnas folkpark, med bara en femtedel sålda förköpsbiljetter var det på vippen att bli inställt. Men arrangören lyckades lösa en förhandsbetalning så E-type sade att han gladeligen kommer och spelar!

668 stycken kom till slut, så det blev en guldkväll för alla!

En intervju av Gefle Dagblad med E-type innan spelningen: www.gd.se/en-in-biten-viking-angor-holmarna
Och här en liten recension från samma tidning: www.gd.se/noje/musik/90-talet-levde-i-fredags-kvall

Tyvärr har arrangören tvingats ställa in spelningen med Linus Svenning p.g.a. den dåliga ekonomin. Det hade bara sålts 2 förköpsbiljetter för den spelningen, så det är även dåligt intresse som är orsaken till att man ställer in.

Vi håller tummarna för Holmarna den här sommaren så att de slipper ställa in fler spelningar och har möjlighet att få E-type även nästa sommar!