E-typeportalen bjuder in till MINGEL MED E-TYPE och en PRESENTSKRAMLING!

E-typeportalen firar E-types 20-årsjubileum med skramling och E-typemingel!

E-typeportalen har i mer än 10 år hjälpt E-type slunga sitt eurodiscosvärd i Sverige. E-typeportalen strävar ständigt efter att göra det där lilla extra för E-types främsta fans. Och nu, nu toppas allt som gjorts hittills, och det med besked!

Skramla till en present har vi gjort en gång tidigare, och nu gör vi det igen. Denna gång en ännu bättre present och en ännu bättre överlämning. En present och överlämning som anstår en av världens bästa artister när denne firar 20 år! För du har väl inte missat det? Det är 20 år sedan E-type slog igenom som soloartist med superhiten ”Set the world on fire”.

Det kostar bara 65:- att delta i skramlingen. 65:- – det är ju nästan ingenting!

De 18 första är garanterade plats på det speciella intyg som kommer överlämnas med presenten.

Du vill självklart delta, så du behöver bara klicka på den här länken, läsa sidan och fylla i formuläret »

 

2014-05-14: Observera att nedanstående är inaktuellt. Anmälningstiden har gått ut, men ett mingel kommer säkerligen bli av ändå!

Nu kommer toppen av topparna – alla kategorier. DU kan nämligen tillsammans med andra fans mingla och äta tårta, och sedan titta på en livekonsert med E-type och hans band. Men det slutar inte där. För på minglet kommer E-TYPE VARA MED!

Ja, du läste rätt – du får mingla med E-type! Den livs levande E-type kommer vara där! Inte någon pappfigur eller via videolänk – HAN ÄR DÄR DU ÄR! PÅ RIKTIGT! :)

Du skulle med lätthet få betala en kostnad på 1500:- för en sådan här GRYM kväll. Men det slipper du.
Du betalar endast 500:- (200:- för konserten och 300:- för minglet)

Jag vet, det är helt sjukt! Och det har vi Telgias Salonger och E-type att tacka. Utan Telgias Salonger hade vi inte fått mingla i en av Södertäljes bästa lokaler. Vi får nämligen mingla i ett 360 graders panoramarum med vacker utsikt över Södertälje. Och det en trappa upp från konsertscenen!

Och utan E-type – ingen E-type :)

Wiktionary (Den fria ordboken) säger att ordet ”unik” betyder ”enda i sitt slag”, och som synonym finns ordet ”enastående”. Det förklarar detta helt rätt. E-typeportalens mingel, för fans, med E-type, och en livekonsert – ÄR UNIKT!

Du får aldrig en sån här chans igen, så nu klickar du här, läser sidan och fyller i formuläret »