E-typeportalen fyller 6+4+1 år!!!

Grattis E-typeportalen - 11 år!

Det har idag gått 1 helt år sedan nystarten av E-typeportalen. På detta tillkommer 6 år (2003-2009) och 4 viloår. Så konceptet E-typeportalen blir idag 11 år! GALET!

JA MÅ ”EP” LEVA, JA MÅ ”EP” LEVA,
JA MÅ ”EP” LEVA ETT LITET TAG TILL!

 

Hur gick året 2013 – 2014?

Året gick så mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra. Det var en del tekniska bekymmer en del av tiden, men E-typeportalen fortsatte spotta ut nyheter och spelningar i 100-tal! Och vad gäller de stora E-typenyheterna så finns de presenterade i förra årets årskrönika, och den hittar du här »

Testet med reklam och sponsringen har genererat 0:- i inkomster, vilket gör att jag fortfarande ligger några tusen back sedan starten 2003. Reklamen kommer justeras en aning, den blir kvar ett tag till i hopp om att fylla sitt syfte en vacker dag. Mer om ekonomin nedan.

Statistik är något jag gillar, och framför allt när man tittar på E-typeportalens besöksstatistik, för den har ÖKAT VARENDA MÅNAD SEDAN STARTEN!

 • Det tillkommer cirka 100-200 unika besökare – VARJE MÅNAD!
 • Antalet besök ökar med cirka 200-300 stycken – VARJE MÅNAD!
 • Det görs cirka 1000 sidvisningar, extra – VARJE MÅNAD!

(en nypa salt ska appliceras på besöksstatistik, men trenderna syns!)

Ett tack räcker inte, ett STORT TACK är inte tillräckligt det heller, men det är det enda svenska ordet som går att använda i sammanhanget! Tack för att ni besöker min lilla webbsida!

 

 

Blir det ett 2014 – 2015?

Jag har tagit mig en funderare. Det här året fick bli ett sorts provår på flera plan och det har löpt på helt okej i det stora hela. Man håller inte E-typeportalen flytande i en handvändning, det ligger många timmars arbete bakom sidan. Många fler än vad man kan tro. Dessutom har jag ett litet liv utanför E-typevärlden också, med ett riktigt jobb, och det finns bara 24 timmar på ett dygn fortfarande.

Men ja, okej. Om E-type fortsätter leverera i ett år till så lovar jag att E-typeportalen gör detsamma (om inget oförutsett händer tills dess)! Vi kommer att fortsätta leverera E-typemagi tillsammans ett år till!

 

 

Vad kommer ske 2014 – 2015?

Det kommer vara en blandad kompott av händelser och justeringar under kommande år på portalen.

 • Rapportsidan kommer skrotas.
  Vi två som skriver rapporter kan sköta det på forumet och/eller i det ordinarie nyhetsflödet. Det blev tyvärr ingen tjurrusning efter att skicka in egna rapporter. Självklart hör man av sig om man vill delge oss en rapport så kommer det i nyhetsflödet!
 • Forumet kan komma att skrotas efter sommaren.
  Det är för lite aktivitet i forumet, och det tar just nu onödigt mycket tid och resurser att sköta.
  Om det inte fram till hösten blir lite bättre fart däri så kommer det med stor sannolikhet tas bort.
 • 20 års-kalas blir av – eller inte av?
  När jag släppte idén om att vi skulle gå ihop oss för ett kalas för att fira E-types 20 år på eurodisco-tronen, ja då var det hejarop överallt. Men nu känns det som att det svalnar. Jag sitter fast i mina planer och får dålig draghjälp. Så från mitt/EPs håll får framtiden utvisa vad det blir av detta. Men en sak kommer jag ordna – det ger jag mig *** på!! In i forumet och hjälp till »
 • Mängder av spännande E-typenyheter och spelningar!
  När våren närmar sig kommer även alla spelningar inramlande, så räkna med massor av spelningsnyheter till sommaren. Kalendern skall vara SPRÄNGFYLLD!
 • Webbutik med merchendise! (?)
  E-typeportalens driftkostnader ökar från och med i år, och som jag skrev längre upp hjälper inte sponsringar eller reklam just nu. För att minska ner kostnaderna en aning kommer jag vid något tillfälle försöka dra igång en webbutik. Först ut kommer några små fina tingestar som jag tror många fans kan tänkas vilja köpa. Var lugna, kostnaderna kommer vara lägsta möjliga, det är bara omkostnaderna som ska täckas – jag vill inte tjäna några egna pengar på detta!! OBSERVERA, det är på Helloil ni köper de officiella merchendisen: www.helloil.com/etype_se.htm
 •  Och säkert mycket annat!

 

Som en födelsedagspresent, och ett tack för att ni läst så här långt: Bredvid mig ligger ett signerat ”Euro IV Ever”-album. Det kan någon av er få! Ni får själva lista ut vart/hur (det finns en bestämd plats/sätt). Om flera lyckas komma på det innan midnatt så får det bästa försöket albumet av mig! Vinnarens namn och ort vill jag publicera senare.

 

Varför visas reklam på E-typeportalen?