Nya webbdesignen på plats

Efter ett gäng intensiva veckor har jag äntligen blivit klar med den nya designen. Designen är i det stora hela samma som förut, men ni kommer inte missa att en del texter ser lite annorlunda ut. Jag gjorde nämligen om en del av stilarna från grunden istället för att kopiera rakt av (sparade lite tid). Jag hoppas ni gillar det!

Tryck gärna CTRL+F5 på ditt tangentbord när du är på startsidan.
Då säkerställer du att du ser det allra senaste.

Denna tekniska ombyggnation är en del i jakten på att få mer fart i webbsidan och slippa en del stoppklossar som gjort sidan långsam.
Under de närmaste dagarna kommer jag genomföra diverse tester för att se om vi/jag hittat lösningarna som behövts.

Jag kommer även göra mera finjusteringar runt om på sidan under tiden.
Hittar ni konstigheter så får ni säga till!

Vad tycker ni? Visst blev det lite finare på startsidan? :)