CHATT MED E-TYPE EFTER ”SOLSIDAN”!

E-type i höstens "Solsidan". © TV4.

E-type i höstens ”Solsidan”.
© TV4.

I kvällens avsnitt av ”Solsidan” på TV4 hjälpte E-type karaktären ”Fredde” att ta jägarexamen. Och direkt efter programmet, klockan 20.30, kunde du chatta med E-type och ställa frågor om hans medverkan!

Det var Expressen.se som anordnar denna chatt, www.expressen.se/noje/chatta-med-e-type-om-sondagens-solsidan/

 

Självklart passade jag på att slänga in en fråga:

 

Heja Martin! Det var trist att de inte klippte med dig mer i avsnittet med tanke på vad som faktiskt filmades. Man kan dock se på en blooper att du får kämpa för att få allting rätt. Hur många tagningar ”sabbade” du under inspelningarna egentligen? :) Vi ses, kram!

Och E-type svarade:

Haha Stoffe.. Måns sa faktiskt att jag var duktig.. och menade på att jag behövde ganska få tagningar för att vara rookie.. han nämnde en del andra inhopps-skådisar som krävde många löpmeter film innan de var klara.. men visst hade jag velat vara mmed mer nu när man e varm i kläderna och inte lika rädd för Freddes kraktär.. eller johans karaktär fredde.. vem e vem egentligen?

Vidare i chatten avslöjades att uppföljaren till boken ”Sveakampen”, ”Guteguldet” är halvvägs klart och att skrivandet på den kommer fortsätta under vintern. Och den nya musiken, ja den är på gång, för om ett par veckor är det tänkt att E-type ska hoppa på skrivandet igen!