E-type vill göra ett riktigt eurodisco-album

Videointervju med E-type på svd.se (faksimil svd.se)

Videointervju med E-type på svd.se (faksimil svd.se)

Igår publicerade Svenska Dagbladet en videointervju med E-type i sin restaurang Aifur. Intervjun handlade dels om Gamla stan i Stockholm, där restaurangen ligger. Det ställdes även frågor om E-types deltagande i skönhetsrådet och den eviga frågan om skyskrapor i Stockholm.

Men mest intressant för oss E-typefans var E-types önskan om sitt nästa album. Han avslöjar nu att han vill göra ett sista RIKTIGT eurodisco-album. Delvis med ljud från dagens ”discomusik”, som Swedish house mafia, men självklart ha fokus på det som en gång gjorde E-type till den han är idag – 90-talets eurodisco!

Vi kommer kanske äntligen få höra E-type rappa lite snabbt i verserna och körtjejerna leverera grymma refränger? Snarare än snarast hoppas vi! Mer E-typemusik åt folket!!

Här hittar du videointervjun: www.svd.se/nyheter/stockholm/mitt-stockholm/stockholm-kan-bli-nytt-los-angeles_8224320.svd